Blogul lui Aniola

update: Vechiul blog al Aniolei a fost închis, acum găsiți aceleași seriale și filme, fie ele coreene sau nu pe: andromedamovies.blogspot.ro

Aceasta este un fel de recenzie a Blogului lui Aniola.
“Aniola” şi-a făcut cont pe blogspot.com şi apoi a preluat de pe diverse site-uri care au permis embeduirea 289 de filme şi 119 serial. O colecţie interesantă de altfel, multe dintre ele fiind filme coreene, destul de apreciate.
Cam aceasta este reţeta de succes pentru un blog fără conţinut dar cu destui vizitatori.
Teoretic este simplu, pentru că sunt sigur că şi Aniola a pierdut ceva timp cu blogul. Nu este simplu să-ţi promovezi un blog, fie el şi pe blogger.com.
Conţinutul Blogului lui Aniola este destul de bine structurat cu ajutorul a două meniuri şi a categoriilor, iar aspectul nu este deloc obositor, chiar dacă este un pic stângaci personalizat.
Fiecare articol are câte un poster al filmului, precum şi două trei cuvinte despre acesta, de regulă ţara, anul şi genul sunt menţionate.
Numărul comentariilor arată că nu este vorba de un blog care se bazează pe o anume comunitate, adică majoritatea vizitatorilor sunt aduşi de motoarele de căutare şi sunt persoane care vor să vadă un film pe net şi atât.

Blogul lui Aniola este în fapt un blog făcut pentru AdSense, asta este clar la prima vedere şi sper să-i aducă deţinătorului venitul scontat.

Vizualizări: 4586

 
RCA-Ieftin
Adaugă la favorite legătură permanentă.

12 Comentarii

 1. Am fost un pic răutăcios. Şi blogul acesta are peste 90% din trafic adus de motoarele de căutare.

   
 2. Nu stiu, nu suna mai bine Blogul Aniolei? :/

   
 3. Aaa, sorry acum am vazut ca e o postare seaca si usor acida :)) Nici eu nu suport genul asta de bloguri, era chiar unu care se flutura mai mereu in top 3 WTA cu asa zis blog pe Blogspot unde avea 1000 de video-uri, rezultatele la loto si probabil o caruta de unici falsi …

   
 4. Ti se pare tie ca mizeria asta( neededspark.blogspot.com ) e de locul 21 in WTA? Si 2100 mi se pare mult …

  Plus ca am dubii ca are prea multe vizite din Google cu tot cu rezultatele lui la Loto, are privacy la statistici.

   
 5. Se poate să fie vizite curate din Google. Cele mai necurate vizite sunt ale lui Perfublog.com, ăsta e disperat … De aia a şi ajuns de la PR3 la PR 0.

   
 6. Perfu cred ca a fost penalizat pentru ca a vandut prea multe link-uri…e posibil sa aiba cateva vizite..n-avem de unde sa stim fara statistici.

   
 7. Perfu are ceva statistici publice dar oscilează între 100 şi 10000 de unici pe zi şi asta e dubios rău.   
 8. Imi place ce faci.iti urez din toată inima felicitări .o grămadă de oameni îti citeşte blogul.deci este un blog perfect.e ok dar am o întrebare. unde te pot găsi mai repede pe net?

   
 9. ce se antampla? toate filmele siserialele au fost eliminate, nu gasesc filmele preferate.acest blog a fost cel mai complet blog.sant foarte mahnita.

   
 10. Buna ziua!Doresc sa primesc in continuare postrile Aniolei.Multumesc
  din suflet

   
 11. Atăzi m-am unitat online la un film romanesc. Sunt foarte bune filmele noastre, de ce tot căutați filme coreene?

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • Articole recente


  Jocurile Logice
  jocuri-logice

  Ca multi alți împătimiți ai jocurilor online mă înscriu și eu ca făcând parte deoarece îmi place sa petrec din timpul meu liber jucând diferite jocuri pentru a ma delecta și pentru a reuși sa le finalizez cu bine pana la capăt.

  Nu cred sa am anumite jocuri preferat…  Ceva e putred în platforma Profitshare

  Un fel de continuare a acestui articol.

  Care sunt metodele cele mai sigure prin care poți dovedi că ești posesorul dreptului de a administra un domeniu web în mintea celor de la Profitshare?

  Buna ziua,

  Puteti trimite o copie a unui email de la registrator, email din care s…  Alocațiile au cam întârziat luna aceasta

  Plata alocațiilor a cam întârziat luna aceasta. Poate că nu mai sunt bani la buget. La acest gând mă duce faptul că s-au plătit doar unele alocații pe data de 8, în timp ce altele au început a fi plătite pe 18.

  Suma nu este mare, dar pentru unele familii poate face d…


 • Avertizări meteo:

  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 28-08-2015 Ora : 12 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 29 si 30 august Zonele afectate : conform textului şi hărţii Fenomene : caniculă şi disconfort termic; Mesaj :

  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN

        Sâmbătă, 29 august şi duminică, 30 august, în Crişana, Banat, local în Oltenia, precum şi în centrul şi sudul Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...36 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.      Disconfort termic ridicat şi temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade vor fi pe arii restrânse şi în celelalte regiuni.

  NOTĂ: Valul de căldură va persista până la mijlocul săptămânii viitoare.

  În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

  COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 30-08-2015 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : 31 august - 1 septembrie Zonele afectate : conform textului şi hărţii Fenomene : val de căldură persistent şi disconfort termic accentuat; Mesaj :

  AVERTIZARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN

        Luni, 31 august şi marţi, 1 septembrie, valul de căldură va persista în toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi îndeosebi în zonele de câmpie şi de podiş.

  COD PORTOCALIU

       În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Botoşani, Iaşi, Bacău şi Vaslui vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

  Notă: În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

 • Scurte:

   De foarte multe ori avem alături de noi persoane pe care nu reușim să le apreciem la adevărata valo [ vezi articolul ]

   Opinia mea este că cele mai bune telefoane, în acest moment, din punct de vedere al raportului cali [ vezi articolul ]

   Cele mai apreciate de către copii sunt personajele super care se nasc cu puteri uriașe care pot int [ vezi articolul ]

   … Dar lui nu-i  pasă, el vrea să rămână în funcție pentru a scăpa  de urmărirea penală. Este normal [ vezi articolul ]

   Unui chinez i s-a făcut poftă de un covrig cald, așa că a hotărât să lase mașina 10 minute, chair d [ vezi articolul ]