Calculatorul se mișcă încet?

În general, după câteva luni de funcționare, calculatoarele încep să răspundă mai greu la comenzi, ai impresia că a devenit mai leneș. În realitate, calculatorul tău este același, are aceeași putere de calcul, problema nu este una de hardware ci una de software. Multe mici progrămele, invizibile și inutile ocupă resursele hardware limitate de care dispune calculatorul cu pricina.


Lucrul acesta este cunoscut și li se întâmplă tuturor utilizatorilor într-o măsură mai mare sau mai mică. Aș putea spune că cei mai mulți dintre cei care se plâng de acest inconvenient sunt cei ce utilizează Windows dar nu aș putea spune neapărat că S.O. este de vină.

Pentru a rezolva această problemă mulți dezvoltatori de software au venit cu o multitudine de soluții. O unealtă nouă promite să rezolve aceasta problemă mai bine decât celelalte. Un tool al Avast vrea să revoluționeze felul în care va curăța calculatoarele de toate aceste mici progrămele inutile. Deocamdată este la început, în câteva luni cred că se va apropia de perfecțiune în domeniu, problema e ca nu e gratis!

Voi ce părere aveți despre Avast!GrimeFighter?
Avast GrimeFighter

Vizualizări: 875

 
RCA-Ieftin
Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Eu folosesc ubuntu, pot spune ca nu prea am probleme cu el deorece il folosesc pentru filme, si internet.
    Insa uneori pur simplu se blocheaza pentru o secunda, odata la o ora sau 2, oare de ce se intampla asta?
    Ma indoiesc ca vorba de soft, pentru ca am putine aplicatii deschise…

     
  2. @dragos Cu siguranță e o problemă de soft. În cazul tău aș putea paria pe faptul că unul din drivere este de vină, este cea mai comuna problemă în cazul sistemelor de operare bazate pe linux. Un driver este tot un soft.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>