O întrebare … intrebari … de logica?

intrebari-de-logica

Vreau să le pun o singură întrebare tuturor idioţilor care au contribuit la distrugerea sistemului de sănătate din România. Nu am chef de intrebari de logica, vreau răspunsul la o singură întrebare, simplă, omenească … _ Cum v-aţi simţi dacă v-ar muri copilul în braţe după ce, bătând la porţile … Citește mai departe!

O reclamă ineficientă …

reclama-tourneo

Zilele astea Bucureştiul este plin de suporteri veniţi din Spania să-şi vadă favoritele luptânduse în finala Europa Ligue. La fel sunt şi Hotelurile, sunt ticsite cum nu au mai fost până acum. În aceste condiţii o companie cheltuie o poală de bani pentru a-şi face reclamă ineficientă, promovând ideea că … Citește mai departe!

Cu bicicleta noaptea prin Bucureşti

Bicicleta noaptea

În fiecare seară, când mă întorc de la muncă, văd tineri şi tinere mergând cu bicicleta prin Bucureşti. Acesta este un lucru îmbucurător, faptul că în pofida autorităţilor, care nu sunt capabile să asigure culoare circulabile pentru biciclişti, tinerii aleg acest mijloc ecologic de deplasare. Totuşi, am întâlnit zeci de … Citește mai departe!

La Realitatea TV se vorbeşte spaniola?

Hai că sunteţi chiar enervanţi! De ce nu aţi făcut un post TV special în Spaniolă? să vorbiţi acolo în spaniolă cât veţi vrea! Dacă s-ar fi jucat acest meci între Dinamo şi Steaua la Paris credeţi că ar fi existat un singur canal tv franţuzesc care să înceapă să … Citește mai departe!

Finala “UEFA EUROPA LEAGUE”

Nu am mai urmărit un meci de fotbal cap-coadă din 1990, dar finala “UEFA EUROPA LEAGUE” care se va juca mâine, 9 mai 2012, începând cu orele 21:45  pe stadionul National Arena din Bucureşti este un meci care promite spectacol şi care cred că-mi va putea reînvia pasiunea pentru specatcolul … Citește mai departe!

Televiziunea Digitală Terestră este mit sau realitate?

Suntem printre singurele ţări din UE care se bazează pe transmisia terestră analogică a semnalului TV. Cu ceva timp în urmă s-a încercat introducerea standardului DVB-T şi în România. Povestea acestei încercări o găsiţi rezumată de un cetăţean de rând într-un comentariu lăsat pe un blog despre DVB-T: Astia din … Citește mai departe!

De ce apelăm la Serviciul de Ambulanţă în Bucureşti?

Este bine cunoscut faptul că de cele mai multe ori Bucureştenii apelează la Serviciul de Ambulanţă prin intermediul numărului unic de urgenţe 112 de cele mai multe ori aiurea … Are cel mic febră mare, ce facem? Sună la “Salvare”! Cam acesta este procesul cognitiv care-i face pe cei mai … Citește mai departe!

Protest inedit cu cucu la înălţime!

Am văzut o ştire memorabilă azi la teveu: Un tânăr s-a suit, luni după-amiaza, pe macaraua Teatrului Naţional Bucureşti, pentru a protesta. Bărbatul s-a dezbrăcat complet şi a ameninţat că se va arunca. După vreo trei ore a fost convins să renunțe la protest. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET Din … Citește mai departe!