Cometa Elenin e nava extratereştrilor?

Din ce în ce mai multe persoane ajung pe acest blog căutând „asteroidul Elenin” sau „ce se apropie de Pământ” datorită unei postări mai vechi, iar curiozitatea m-a făcut să fac anume săpături pe net.
Am găsit pe blogul lui George Valah un articol care mi-a atras atenţia: se pare că e ceva ciudat cu o anume cometă Elenin.
Să fie aceasta o navă extraterestră care încearcă să ia legătura cu Pământenii? Dacă aşa ceva s-ar întâmpla cum ar fi afectat psihicul credincioşilor habotnici?

0 răspunsuri la „Cometa Elenin e nava extratereştrilor?”

  1. sa te khis in freaza ! asa… tu ai zis sa te inujur mai sus :)) ma rog.. uitativa pe otv de la ora 17 si 5 minute de luni pana joi la emisiunea se intampla acum a lui tudor barbu sau inrat pe siteul 2012tehnicidesalavare.ro si dati la emisiuni si vedeti acolo emisiuni despre cometa elenin totul despre ea!!!

  2. Super. Eu una sper sa mai traiesc si sa vad un extraterestru. Vreau sa vad. Vreau sa dau mana cu el si sa il intreb daca poate sa ne imprumute si noua, romanilor un presedinte nou.:) Ca extraterestrii sunt , conform studiilor (sau ma rog, asa ziselor) mai capabili decat noi.

    1. Majoritatea bloggerilor nu au „ajutoare”, asta nu e o scuză, e greu dar dacă o faci din lăcere nu simţi acest lucru!

  3. Pingback: Totul despre Cometa Elenin | La Grig

  4. Pingback: Eşti pregătit de întâlnirea cu cometa Elenin? | La Grig

  5. Pingback: Soarele a fost lovit de o cometă … nu de Elenin! | La Grig ...un blog cu bun simţ!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.