Cont Netflix suspendat pentru neplată? Ai grijă cum plătești …

Există destui oameni inteligenți care încearcă să profite de neglijența sau prostia altora. Chiar și în mediul online prostia, neatenția sau neglijența te pot lăsa într-o clipă fără bani …

Astăzi am primit un e-mail care părea a fi de la Netflix. Mă înștiința că am abonamentul suspendat și că trebuie să-mi actualizez detaliile de plată.

Mesajul era destul de asemănător cu cele primite pe bune de la Netflix și singurul indiciu care m-a făcut să aprofundez sursa și conținutul e-mailului a fost acela că eu nu aveam nici un abonament la Netflix de pe acea adresă de e-mail!

Înainte de a vă introduce datele de pe card pe un site, asigurați-vă că le introduceți fix acolo unde doriți și nu pe un site fals care să vă lase fără bani în cont. Cel mai corect ar fi să nu folosiți link-urile din e-mailuri indiferent de cât de curate ar părea!
fake netflix

mail de la Nette
Chiar dacă la prima vedere ar părea că cineva ți-a spart contul de Netflix, să știi că este suficient să ți trimită mailul la nimereală și tu să fii doar prin coincidență în publicul țintă!

Evaluare: 4.8 din 5 posibile
Numărl evaluărilor: 9

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.