Horoscopul săptămânii 14 – 20 martie 2016

♈ Berbec

Te vei simți vlăguit la început de săptămână, poate o astenie de primăvară încearcă să-ți atragă atenția. Pentru că ești încăpățânat, vei reuși să treci peste destul de repede și îți vei aduna toate resursele pentru a trece cu bine această perioadă. O dietă cu ceva legume și fructe sau chiar niște suplimente nutritive gen vitamine s-ar putea să facă diferența.

♉ Taur

Chiar dacă vei avea parte de o perioadă de maximă irascibilitate, vei avea noroc la bani – ceva bonusuri sau alte venituri neprevăzute. Nu încerca să scapi de stres la cumpărături, poate ar fi mai bine să economisești sau să mai achiți din datorii. Încearcă să vezi partea bună a criticilor ce ți se vor aduce, nu vei câștiga nimic dacă vei reacționa aiurea în astfel de situații.

♊ Gemeni

Ești parcă sortit să intri în conflict cu toți colegii de muncă. Încearcă să ții cont de faptul că stresul la care ești supus poate fi de vină și încearcă să aplanezi orice dispută. Trebuie să te aduni puțin și să încerci să duci la bun sfârșit toate sarcinile de serviciu astfel încât să-ți poți dedica sfârșitul de săptămână în totalitate familiei.

♋ Rac

Și tu ești lipsit de apărare în fața asteniei de primăvară. Înarmează-te cu vitamine, cât mai multe din fructe și legume și vei reuși să treci cu brio peste o săptămână destul de solicitantă la locul de muncă. Nu banii vor fi puntul tău forte, ci faptul că ai lângă tine persoane pe care te poți baza, te vor înțelege și sprijini, astfel încât vei trece cu bine peste o săptămână nu tocmai fastă.

♌ Leu

Ești vioi și plin de energie pozitivă. Acum este momentul să faci chestii care nu ți-au reușit în trecut. Și pe plan financiar vei observa beneficiile gândirii pozitive, este chiar indicat să faci investiții, atitudinea ta te va ajuta să iei decizii foarte profitabile, chiar dacă cei din jurul tău vor încerca să-ți explice cât de riscante sunt acțiunile tale.

♍ Fecioară

Nu este cea mai bună săptămână a ta, tot ce te înconjoară va încerca să-ți arate acest lucru. Nici sănătatea nu te va ajuta să treci cu bine peste o perioadă destul de dificilă. Cred că este cazul să te concentrezi doar asupra sarcinilor ce nu suportă amânare și să-ți faci timp să te îngrijești, o vizită la medic nu are cum să-ți dăuneze.  Cei din jurul tău te vor înțelege și eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite.

♎ Balanță

Toată săptămâna vei fi destul de apatic pentru a stârni reacții de la cei din jurul tău. Poate că această situație va degenera în mici conflicte pe care nu vei reuși să le gestionezi așa cum trebuie. Dacă vrei să repari ceva, weekendul este cea mai bună perioadă să faci ceva … nu ar fi o idee rea să iei niște bilete la film pentru persoana iubită, așa  vei reuși să o faci să uite din vorbele grele pe care le-ai aruncat în timpul săptămânii.

♏ Scorpion

Medicul îți va fi cel mai bun prieten în această perioadă, așa că ai face bine dacă i-ai urma sfaturile. Vei avea parte de o săptămână obositoare din toate punctele de vedere, poate de aceea vei deveni destul de gelos spre sfârșitul săptămânii, gândește de două ori înainte de a-i reproșa ceva jumătății tale. Poate că niște vorbe istețe te vor ajuta: „Omul înțelept gândește de două ori înainte de a spune ceva, apoi decide să tacă!”

♐ Săgetător

Pe plan profesional ești pe culmile gloriei, impresionezi prin energie și intuiție. Acest lucru îți va ajuta în carieră, dar te va face să-ți neglijezi familia. Poate că cei dragi te vor înțelege, dar ar fi bine să-i ajuți să te înțeleagă acordând-le mai multă atenție. Dacă vei reuși să comunici destul de des cu cei de acasă și vei reuși să-ți împărtășești bucuriile cu ei, totul va fi excelent.

♑ Capricorn

Dacă vrei să treci cu bine peste această perioadă, încearcă să nu-i lași pe cei din jurul tău să vadă cât de stresat ești. Vei avea norocul ca nimeni să nu-ți observe  randamentul scăzut dacă nu atragi atenția asupra ta. În plan sentimental lucrurile nu sunt chiar pe roze, dar orice se poate rezolva cu o discuție deschisă, fără ocolișuri.

♒ Vărsător

Nu stai destul de bine cu banii, așa că e timpul să te odihnești. Încearcă să faci bine ceea ce trebuie neapărat făcut și nu-ți mai face griji în privința banilor, nu cade cerul dacă te culci odată cu găinile în loc să pierzi vremea prin magazine sau pe la terase. Atunci când vei fi din nou în cărți vei avea mintea limpede și nu vei mai arunca cu banii aiurea.

♓ Pești

Ești foarte relaxat. Ai timp berechet pentru a face diverse lucruri la care tânjești de foarte multă vreme, dacă nu ai bani suficienți pentru a-ți putea îndeplini anumite planuri, poți să te împrumuți liniștit. Nu vei avea prea curând atât timp la dispoziție pentru a toca bani, încearcă să nu arunci, totuși, cu banii pe fereastră!

Horoscop 2020

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.