Rindea electrică Black & Decker pentru atelierul de acasă

rindea-electrica-650w-black-decker

Lemnul este un material destul de nobil în opinia mea. Se prelucrează destul de ușor și este foarte durabil. Dar, ca orice nobil care se respectă, are propriile-i pretenții.

Pentru a putea face un obiect rezistent din lemn trebuie să cunoști câte-ceva despre bucata de lemn pe care vrei să o prelucrezi.

În urmă cu câteva generații, meșterii lemnului se foloseau doar de câteva unelte și de foarte multe cunoștințe. Uneltele folosite erau: fierăstrău, burghiu, daltă, rindea, ciocan, cuțit.

Acum avem acces la informații prin intermediul internetului și putem învăța ușor cum să facem diverse obiecte din lemn.

Pentru că unele scule electrice sunt destul de cunoscute m-am gândit ca în acest articol să vă prezint o rindea electrică. Rindeaua este acea unealtă care vă ajută să prelucrați lemnul în lungul fibrei pentru a-l aduce la o anumită curbură sau pentru a-l face mai drept.

Rindeaua electrică Black & Decker KW712 face parte din gama produselor semi-profesionale fiind ideală pentru mici lucrări de tip hobby. Este dotată cu un motor electric de 650W cu o turație maximă de 17000 RPM (rotații per minut) și are 8 mm adâncime de falț cu o lățime de tăiere 82 mm.

Profită de reducere!

Lasă un răspuns